Roparun feest van Team Troost in zomerse sferen

Op zaterdag 21 april gaf Team Troost een knallend Roparun-feest voor alle sponsoren, familie, vrienden en bekenden. Door het warme weer werd het heerlijk feest in de sfeervolle tuin van  El Flaco Pizzeria en Up Social Club. Er werd gedanst, gegeten, gedronken en genoten. Een verloting en veiling bracht €9.000 op.

Zaterdag jl. kwamen ongeveer 280 mensen naar de voormalige Bijlschool voor het feest van Team Troost. El Flaco had de bar buiten gezet, de dj stond buiten te draaien en de bediening zorgde voor lekkere happen.

Initiatiefnemer John van der Pligt: “Het was gezellig, het was super gaaf. Het was gewoon af! Mensen gaan zich dit herinneren als het Roparun-feest van Oud-Beijerland! Ik heb een ongelofelijk trots gevoel.”

Roparun is een sportief evenement waarmee geld wordt opgehaald voor zorg aan kankerpatiënten. Team Troost wil graag een groot bedrag bij elkaar brengen. Bezoekers konden bieden op veiling-items, beschikbaar gesteld door – vooral – lokale en  regionale ondernemers: een privé-rondvlucht, een diner voor 8 vrienden, een VIP-arrangement bij NAC of Sparta en nog veel meer. Een verloting bomvol prijzen van de lokale winkeliers bracht ook geld op. Op zondag bleek het totaalbedrag ongeveer €9.000 te zijn.

Het doelbedrag van Team Troost voor het goede doel komt in zicht. Sponsoren kan gelukkig ook nog steeds. Hoe dat werkt lees je op www.roparunteamtroost.nl.